Våre tjenester

Bygge hus og hytte i Sandefjord og Larvik » VestlandsHusVestvendt Bygg AS

Bygg- og tømrertjenester i Sandefjord og Larvik

VestlandsHus Vestvendt Bygg er totalleverandør av bygg – og tømrertjenester. Skal du bygge hus, eller kanskje du står i startfasen av å bygge hytte? Vi har en snekker for ethvert byggeoppdrag, store som små! Det skal være enkelt og trygt å bruke oss – vi tar prosjektledelsen og håndterer prosessen fra begynnelse til slutt – dersom du ønsker det.

Går du med en byggedrøm, kan vi hjelpe deg å realisere den. Vi har samarbeidspartnere på både arkitektur, interiør og design – og kan hjelpe deg med å finne de de smarte løsningene helt fra starten. Den gode planleggingen er ofte avgjørende for et godt sluttresultat. I det gode samarbeidet vi har med våre kunder, gjør vi ideer om til konkrete tegninger, og skaper bygget kunden drømmer om.

Våre dyktige snekkere leverer solid håndverk av høy faglig kvalitet, og sørger for at du får et hus eller en hytte som du ønsker. Det er mange involverte i en byggeprosess, og mange ting som skal koordineres for å komme i mål. Vår prosjektleder holder i trådene og koordinerer både snekker, maler, flislegger, elektriker etc. – du slipper å bekymre deg for fremdriften, og kan være trygg på at alt ferdigstilles til avtalt tid og til avtalt pris.

Vi legger til rette for den gode byggeopplevelsen!

Ingen jobber for store – ingen for små

Vi tar alle typer byggeoppdrag, om du skal bygge hus, bygge hytte, trenger et påbygg eller skal restaurere. Eller kanskje drømmer du om en terrasse mot vest? Vi tar oppdraget! Om du trenger hjelp med hele prosessen – fra tegning og søknad til ferdigstillelse, eller om du kun har behov for en liten innvendig oppgradering. Du bestemmer!

Du har kontrollen!

Vi har prosjektledelsen – du har kontrollen. Vi holder våre kunder løpende oppdatert, slik at de til enhver tid har oversikt over prosessen. Du får hele tiden detaljerte kostnadsoverslag og tett oppfølging i prosjektene. For våre kunder som bor eller jobber langt avgårde eller i utlandet, er digital bildeoppfølging, mail, sms og telefon gode kommunikasjonsverktøy. Vi har også mulighet for sky-baserte prosjektmapper, dersom det er behov for det.

 

Bygge hus  |  Bygge hytte  |  Snekker / Tømrer