Om oss

VestlandsHus Vestvendt Bygg AS

Vestvendt Bygg er et nyetablert selskap i navnet, men et selskap med lang erfaring innenfor snekkertjenester. Selskapets historie går helt tilbake til 1988 hvor Jørn Myhre startet opp sin byggevirksomhet, og selskapet har siden den gang vokst seg større og skiftet navn til Nordocks AS.

Snekkervirksomheten til Nordocks har de siste årene ekspandert i oppdragsmengde, og blitt en betydelig del av Nordocks sin virksomhet. Derfor var det naturlig at snekkervirksomheten ble skilt ut og etablert som Vestvendt Bygg, et datterselskap av Nordocks AS.

I Vestvendt Bygg tar vi alle typer byggeoppdrag, store som små. Enten du skal bygge hus, hytte, står ovenfor en større restaurering, ønsker et påbygg eller kanskje bare trenger en ny trapp til en terrasse. Vi hjelper deg! For oss er det viktig at kundene er fornøyde, og det oppnår vi gjennom å være en løsningsorientert, engasjert og kompetent samarbeidspartner for våre kunder.

Vi tar gjerne det fulle ansvaret for hele prosjektet; veileder, gir gode råd og koordinerer alt underveis. Hos oss står kvalitet og service i fokus, og alle prosjekter ferdigstilles selvfølgelig til avtalt tid og avtalt pris.

Kontakt oss eller bestill befaring!