Kataloghus / Ferdighus fra VestlandsHus

Kataloghus og ferdighus : VestlandsHus Vestvendt Bygg AS

Vestvendt Bygg leverer kataloghus / ferdighus fra VestlandsHus

Været i vest har formet kysten og menneskene som bor der. Det har også påvirket måten VestlandsHus tenker på. De kan nemlig aldri tillate seg å ta snarveier, verken med materialer eller byggemåte. Med piskende regn i det ene øyeblikket og brennende sol i det neste, er de nødt til å ta alle forbehold. VestlandsHus liker derfor å se lyst på det: vestlandsværet gir dem verdens heftigste produkttest.

Siden 1974 har de bygget hus som står støtt i dette værlaboratoriet. De har alltid vært nøye med å levere godt håndverk og praktiske løsninger som gjør hverdagen enklere. I tillegg benytter de kun anerkjente norske byggevareleverandører. Det kommer deg til gode når du skal skape et hjem.

Endelig hjemme

Hver familie og hver boligdrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. En bolig som er ideell når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Det er da vi kan si; VestlandsHus – endelig hjemme!

Se våre hus eller bestill katalog